alfapetimage118

Jag är barnsligt förtjust i sällskapsspel, men håll med om att de inte är så vackra - pappskivor och små plastsaker. Scrabble har kommit ut med ett sällskapsspel i lite snyggare format, med träramar och snygga brickor - som jag absolut ska investera i så att det kan få stå framme ibland. I jul till exempel!


Kommentarer
Postat av: Pandyy

Ja, jag tycker nog också svarta men det får inte bli för modernt eller gå ur tiden för snabbt, borden och stolarna som står där idag har stått där sen tidigt åttiotal så jag antar att det jag väljer kommer att stå där ett tag.. om det blir repor i stolen syns ju det mer när den är svart. Tror du svarta stolar kommer funka även under längre tid?

2007-12-05 @ 07:20:00
URL: http://pandyy.blogg.se
Postat av: Move Me

Jag tror faktiskt att reporna kommer att synas mer om stolarna är vita. Det kommer att bli hack i de svarta stolarna kanske, men färgen kommer inte att försvinna. Dessutom är det lättare att fylla i med nån svart färg OM man skulle slå av en bit färg.

På de vita riskerar jeans mm att färga av sig. Jag har tyvärr den erfarenheten. Inte av IKEA, dock, så de kanske är bättre.

Svart är ju väldigt inne just nu, så rent stilmässigt kanske vitt fungerar längre...Välj det som du tycker känns rätt, rent impulsivt,
det blir alltid bäst.

Du kan ju också fundera lite på vad bordet ska vara till. Konferansbord, matsal? Du kanske hade valt olika färger till olika ändåmål. Och hur ser övriga inredningen ut?

2007-12-05 @ 07:38:31
URL: http://inredarna.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag älskar scrabble!! Det var ingen dum idé och jag håller med dig. Sällskapsspel är inte direkt en snygg inredningsaccessoar.

2007-12-05 @ 08:02:46
Postat av: Tobias

svar: haha nej faktiskt inte :D

2007-12-05 @ 08:08:49
URL: http://grymtroligperson.blogg.se
Postat av: svar

Vilken bra idé!
den tar jag rygg på direkt! man tackar!.

2007-12-05 @ 10:41:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0