kändishemimage122

image123


Har ni sett vilket slott Nicolas Cage har? Alltså - jag har aldrig sett något liknande, det ser ju ut som ett leksaksslott. Undrar vad det kostar att inreda ett sånt litet sommarhus.

Han har dessutom en egen kyrka också, så vill han gå i kyrkan på söndagar eller gifta sig helt impulsivt, kan han göra det utan att lämna sin tomt.

Frågar är också hur många anställda man måste ha bara för att inte bli livrädd varje gång man ska gå från ett rum till ett annat, det verkar ju faktiskt läskigt stort.

Sen har jag en fråga till - ser ni grunden till slottet? Hur ser det ut där tror ni? Vad används den till?
Det ligger i England förresten, så har ni vägarna förbi :)Kommentarer
Postat av: Nilla

Han har säkert biograf och hobbyrum och inomhuspool. Men usch. Ser riktigt tråkigt ut även om det är ett slot. Ser så tomt ut på nåt vis :p

2007-12-05 @ 14:18:54
URL: http://nillas.blogg.se/
Postat av: Pandyy

Ja, det blir svarta stolar, nu är det bestämt.. och det kanske är som du säger att det även blir mer praktiskt, vi har hemska offwhite/svarta gardiner som jag inte får byta ut, tror svart passar bättre till dessa. Ja, grejen är ju den att vi har ett kök och ett konferensrum som ska inredas med en vikvägg emellan, tanken är att vi vid behov ska kunna ta bort vikväggen när vi behöver samlas många och då ska det se så enhetligt ut som möjligt, därför kör vi matsalsbord även i konferensrummet som får bli ett slags grupprum istället, vad tror du om det?

2007-12-05 @ 16:53:10
URL: http://pandyy.blogg.se
Postat av: Mimmi

Haha gud vad häftigt! Bor han där? Jag trodde verkligen att det var ett leksaksslott när jag såg första bilden! :D

2007-12-05 @ 17:19:27
URL: http://missmimmi.blogg.se
Postat av: Move Me

Pandyy: Jag tror på grupprummet! Och ja - enhetligt blir alltid bra, det kan liksom inte gå fel. Så skoj att du får bestämma allt detta då :)

Mimmi: Jag vet, visst är det galet!?! Man blir ju fruktansvärt nyfiken...jag vill dit och titta. Men det är nog svårt att få inbjudan...

2007-12-05 @ 17:26:05
URL: http://inredarna.blogg.se/
Postat av: Slellen

Jag tror där finns garage mm

2007-12-08 @ 02:14:08
URL: http://slellens.blogg.se
Postat av: Kate

Det är ju fängelsehålan juh. =D

2007-12-09 @ 15:58:18
URL: http://ulovekate.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0