lampa till sovrummet

Jag hade mer än gärna haft glo ball från italienska FLOS i mitt sovrum. Lampan är helt underbar. Dessutom är det mycket funktionell då den går att dimma kraftigt. Vill man, kan man ha det ljust som på ett välupplyst badrum, men den går även att få ner till riktig mysbelysning.

Jag är sedan länge, ett riktigt FLOS fan och har många av deras lampor hemma. Miss K är en favorit, som vi har i både svart & transparent. Även denna lampa går att dimma, vilket gör att lampan får ett mycket större användningsområde.


Det är ett mulet och mörkt Malmö vi vaknade till i morse och jag sitter och drömmer om ljus. Inte helt oväntat.


h&m - erbjudande

Det har väl inte undgått någon att h&m har börjat med inredningsdetaljer. Jag gillar det och tycker att det är på tiden att IKEAs sortiment, som blivit tråkigare och tråkigare, får lite konkurrens.

Just nu har h&m dessutom en kampanj på påslakan-set i bästa New England-stil. Det andas sommar, sol & långa helgmorgnar i sängen och är ett riktigt bra alternativ om man inte vill lägga flera tusen kronor på Lexingtons underbara rutor och ränder.

Idag njuter vi av långa promenader vid havet, solen som visar sig då & då och underbar Bob Dylan-konsert som kommer att sätta lite extra guldkant på lördagen.

Jag önskar er en härlig lördag.


4223 steg


Jag VAR ute och gick på lunchen idag och har hittills gått 4223 steg - bara. Minst 10 000 om dagen är det sagt, så det får det bli. Tur att man har en busig vovve man kan dra med överallt. Det blir en lång promenad med honom ner till havet efter jobbet. Hundrastplatsen där alla Malmös hundar får springa fritt är Bobs favoritplats.

Förresten, ni missar väl inte inredning på TV ikväll? Roomservice kl 20.00. Få se vad de hittar på ikväll.

Nu - åter till arbetet.

underbara morgon


Det var verkligen underbart att vakna i morse när solen skiner och världen bara ler mot en. Det känns i hela kroppen att man bör vara ute hela dagen istället för att sitta inne och arbeta. Men om det nu inte går...

...så får man göra något annat! Jag ska göra slag i saken och planera in en stund i helgen då jag ska ge mig ut med lilla familjen och busa. Gå långa promenader, ta med fika, se hur naturen förändras, plocka med mig lite vårkvistar hem och sätta in så att knopparna får slå ut inne också! Det är så vackert och de brukar stå länge.

Hoppas ni får en fin dag & ta chansen att vara ute så mycket ni kan i det fina vädret. Försök ta en lite längre promenad under lunchen t.ex. Det ska jag göra! 

påskpyssel

Nu är påsken snart här och det är underbart härligt att få pynta med lite färg efter denna långa mörka vinter.

Jag ska ta tillfället i akt och plantera en massa vårblommor i härliga färger. Att plantera små vårblommor i äggskal, eller helt enkelt använda äggskalen som små vasar, som på bilden ovan var en finurlig liten idé som jag ska försöka få tid till att göra. Det är så enkelt och charmigt.

Har ni något påskpyssel eller tips om hur man får en mysig påsk? Maila gärna och berätta!

Ha en mysig kväll i det (än så länge) mörka Sverige. Själv ska jag krypa upp i soffan med en filt och en kopp te. Jag känner mig lite frusen och längtar så efter lite värme. Må den komma snart...

vårstökDet har varit extremt mycket att göra i vårstöket och bloggen har blivit mer än lidande. Nu är den iallafall åter igång och kommer att uppdateras någon gång i veckan.

Kom gärna med tips på saker ni vill veta mer om, eller läsa mer om.Hoppas ni mår bra njuter av att våren äntligen är på gång.

RSS 2.0