adventsljusstake


image35
Adventsljusstakar är ju ett måste den första advent, dvs. på söndag! Har ni inte köpt någon adventsljusstake än är det god tid för en liten julshopping...I morgon kankse?

Bengt och Lotta har även gjort en julgris i rött med fyra levande ljus som är otroligt festlig. Tyvärr fanns ingen bild att publicera.doftljus


image34

De aboslut bästa doftljusen ALLA kategorier, kommer från amerikanska Yankee Candle. De brinner länge, doftar så där perfekt mycket och dofterna är inte alls konstgjorda.

Doften på bilden, Mistletoe kommer från barrträd. Den är helt underbar och måste upplevas!

inredningskurs på distansimage22

julklapp till badrummet...image20


Vi fullkomligt älskar alla produkter från franska Durance. De inte bara doftar underbart ljuvligt, de är också en fröjd för ögat.

En handtvål med matchande handkräm på handfatet, är verkligen vardagslyx. Dessutom en mycket bra julklapp!
vinn en julklapp

image16drömljusstakenimage13

Denna underbara ljusstake finns i både vitt, grått och rött. Finast & mest julig tycker vi att den är i rött.

Den finns att köpa i många välsorterade inredningsbutiker, men finns även på ett par inredningsbutiker på nätet . 
1 890 kr får man betala,  men det kan det väl vara värt? 

Det är trots allt jul varje år...


julgranar

image10
Snart är det dags att inhandla julgran och det kommer att bli ett jagande utan dess like, som vanligt. Man springer fram och tillbaka, hittar en man tror är perfekt, tills man ser hur sned den är. Eller är den gles, eller för stor, eller för liten, eller för kraftig, eller för tunn. Ja, ni vet själva.

Ändå måste man ha en, de luktar otroligt gott och ger en julänsla som är svår att hitta utan den.

Vad gäller julpynt i granen är det roligt att variera sig lite. Här nedan ser ni sött julgranspynt från Villeroy & Boch. Vi är helt förälskade i flugsvamparna.
image12
inredningskurs på distans
image9

julkort

image5

Det kan vara rätt svårt att hitta roliga, fantasifulla julkort. De flesta är klassiska och faktiskt, rätt tråkiga, eftersom det är ungefär samma julkort som kommer ut år efter år.

Vill man ha lite annorlunda och lekfulla kort ska man köpa Claire Maddicotts.

De går att köpa på vår webbutik.
vintervärmeimage2
Klippans Yllefabrik


Det är inte lätt att hålla värmen när vinterkylan börjar dra in över landet. Här nere i Malmö har det precis börjat bli riktigt kallt och har man ingen mysig filt eller pläd att mysa ner sig i soffan med bör man införsaffa en sådan.

Det kan vara rätt svårt att välja rätt filt. Priset är inte alltid avgörande för kvalitén. Ullfiltar är mysiga och varma, men kan tyvärr efter en kort tid bli väldigt noppiga. Ett alternativ är filtar som är gjorda av alpacka-ull. Dessa är otroligt varma och sköna, men har faktiskt alltid hållt sig snygga i flera år. Bra investering med andra ord!

Fleece-filtar är ju ett annat alternativ, som värmer och håller och går att tvätta om och om igen. En fleece-filt kan dock aldirg bli lika snygg som en klassisk ullig filt.

Klippans yllefabrik har många olika filtar i bla. ull. De går att köpa via designonline.se....

image1
Välkommen till vår nya inredningsblogg. Här kommer vi att presentera nyheter, tips, svara på läsarfrågor och ge bra erbjudande på inredningsdetaljer.

Move Me är ett Malmöbaserat inredningsföretag som arbetar med inredning av privata hem, offentliga miljöer och kontor.

   RSS 2.0