höststängt
Nu bär det av till USA för en veckas inspiration. Tillbaka kommer vi med nya tips, idéer och framförallt bra material till inredningskurserna. Dessutom är ju USA landet där home staging ursprungligen kommer från.

Uppgifter kan ni fortsätta maila in eller skicka per post under nästa vecka då vi håller höst-stängt. Lycka till!
firar ni halloween?


Ibland önskar man att man bodde i USA, där man verkligen får pynta hur mycket som helst under halloween. Här i Sverige märks det ju knappt när det är halloween, något jag tycker är lite tråkigt. Vi här uppe i norr behöver alla ljus, lyktor och färger vi kan få för att lysa upp den mörka årstiden lite.

Hittade detta underbara fönster med höstfärger och var tvungen att lägga upp det som inspiration utomhus. Jag önskar att jag hade haft en trädgård jag kunde mysa runt i under soliga höstdagar och busa med vovven.

Har ni några häftiga halloween-tips?


höst i new york
Även om det är underbart med sommar och sol måste jag säga att hösten är mer än välkommen med sina mörka regninga kvällar. Nu får man äntligen stanna inne och mysa och läsa utan att man måste ha dåligt samvete för att man inte är ute i det fina vädret.

Om 2 veckor bär det av till USA och vi lovar att komma tillbaka med massor av inspirerande höstbilder, häftiga hotell, inredningsbutiker och annat härligt.

Har ni tips inför New York-resan vad gäller inredning? Vi tar tacksamt emot dem.RSS 2.0