inred med böcker
Jag tillhör dem som älskar böcker. Både att läsa och att se på. Jag tycker personligen att de ger en fantastisk känsla till ett rum, då de fungerar som en inredningsaccessoar som faktiskt talar om vad ägaren har för intressen. Somliga tycker inte att böcker ska synas, de tycker att man ska stänga in böcker i skåp, där man inte ser dem. 

Jag tillhör inte dem.


i mina drömmar...


...har jag ett hus liknande detta. Vid havet såklart. Jag kan se mig själv sitta och läsa på verandan på hösteftermiddagar. Tänka att blicka ut över havet och en underbar golden retriever som värmer ens fötter. Oslagbart.


Titta och njut....
förbjuda glödlampor?Ett minne blott?Vet inte riktigt vad ni tycker om förslaget att man nu ska förbjuda glödlampor som är starkare än 40 watt. De som är starkade skall ersättas med energilampor. Svagare lampor skall ersättas 2 år senare.

Jag är mån om miljön, jag cyklar till jobbet, har bara tänt i de rum jag är och använder naturvänliga produkter så långt det bara går, men som designtok är detta ett moment 22. Hur kommer mina italienska Flos-lampor att se ut om jag ska sätta energilampor i dem? Hur ska man göra med de sekunder innan energilampan bestämmer sig för om den ska tändas eller inte? Detta konstiga flimrande svaga ljus som gör att man vill tända alla lampor man har i lägenheten?

Jag vet. Detta må vara ett lyxproblem, men jag är inte helt komfortabel med tanken...


RSS 2.0