inredningskurs

Ni vet väl att vi har rabatt på våra kurser om ni anmäler er innan den 20 juli!

För mer info om kurserna och om för anmälan


www.inredningskurser.sesommar

Längtar just nu till sommarvärmen, som vi blev snuvade på så plötsligt här nere i Skåne. Först kom den med full fart och sen försvann den lika fort. Jag längtar till sommaren, till Newport, USA och till skaldjursfester och Lexingtoninredningar.

Än så länge får jag hålla till godo med havet här nere och när det är hyfsat väder är det inte fy skam. Nu är det ju snart helg också, så bara det blir lite klart väder kommer det att bli långa härliga morognpromenader på stranden, utflykter med picknick och härliga kvällar vid grillen med gott vin och kärleken.

Hoppas ni har en underbar onsdag och njuter av att sommaren och ledigheten börjar närma sig...underbara zara
Zara home har kommit med en ny kollektion sängkläder och jag tycker att de är helt underbara. Det påminner mig om varma härliga sommardagar i Paris & jag ska genast gå in och se om det inte finns något härligt man kan beställa.

Längtar mycket efter underbara sommardagar nu när vädret har bestämt sig för att bli lite sämre för en tid. Jag antar att det bara är bra, naturen måste få vila upp sig, men snart, då kommer sommaren på riktigt- med massor av värme!


Jag hoppas att ni har en mycket härlig fredagskväll - lugn och mysig eller kanske full fart och fest? Här hemma är det mys i soffan med filtar, te & min stora kärlek.
 


RSS 2.0