lyxfällan


Jag får ångest av detta program varje gång. Varför, varför, varför köper man på sig så mycket saker? Och då är det alltid saker som inte egentligen har något värde - eller rättare sagt, de tappar värde väldigt fort!

Det är mycket bättre att investera i riktiga klassiker - som kanske t.o.m. ökar i värde så småningom. Dessa möbler är i och för sig mycket dyrare, men det är ju enorma summor pengar som kvällens par dragit på sig. Över 600 000 kronor. Det är rätt många fina klassiker det där :)









Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag såg det också.. fruktansvärt! Och bara lite över 20 år.. sorgligt!

2007-12-06 @ 21:31:30
URL: http://camiiiilla.blogg.se
Postat av: Anna

Ja huga, hur ska det sluta för dom!

Tack för kommentaren om mina julkort.

Anna

2007-12-06 @ 22:37:08
URL: http://annastenman.blogg.se
Postat av: Honey, I stole your jumper

en del som medverkar förstorar de ju upp alldeles för mkt, vet flera som varit med där som de bara gjort massa skitgrejer för typ. likadant med "du är vad du äter", där tvingar de medverkarna att vräka i sig hamburgare framför kameran. MEN vissa saker går ju inte att komma ifrån, att det finns ett problem i grund o botten. tittade inte på dagens program utan har bara sett reklamen.

2007-12-06 @ 22:43:51
URL: http://yourjumper.blogg.se
Postat av: Move Me

Jo jag vet, de måste nog överdriva kraftigt för att det ska bli tv av det. Jag är mer nyfiken hur det år för dem efter programmet...får de fortsatt hjälp? Eller bara halvvägs för tvs skull?

2007-12-06 @ 22:52:31
URL: http://inredarna.blogg.se
Postat av: Stina

HUr kan man som två åtminstone halvvuxna individer tillåta sig sjävla att bra falla längre och längre ner i skuld och kredit träsket??? Att bara strunta i att betala en enda räkning på 6 månader??? Trodde de att problem skulle försvinna av sig själv genom det??? Jag tror att de måste ha hamnat i något sorts psykotiskt tillstånd (apatiska?) där de lever i sin bubbla av förneklse över sina massiva problem, för inte kan de vara så korkade att de tror att bara ignorera räkningarna skulle lösa något?...eller?

2007-12-06 @ 23:28:45
Postat av: Move Me

Så arg :) Jag förstår inte riktigt det heller. Hemskt är det iallafall. Hoppas de reder ut det hela.

2007-12-06 @ 23:50:28
URL: http://inredarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0